Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

"Zenélő érzelem

 

Tánc és zene. A tánc maga a szexualitás, "vízszintes irányú vágy függőlegesen kifejezve.A zene alulról édesíti a gyönyört. Felizgat, ellágyít, vetkőztet. Része a testi örömnek. Néha elengedhetetlen része.

Jani barátom például Delhusa Gjonira élvez. A "Mindenem a farmerem" című számra leginkább, mely a művész korai zsengéje. Érthető persze, fiatalságát idézi, mikor még nagyban hajtotta a csajokat, s erre a számra rázták legtöbbször a helyi diszkóban. A farmeres daltól elaléltak a lányok, ledobták a gatyót - hátha megáll a szőnyegen, ahogy mindenki hitte akkoriban -, aztán ment a szexuális adok-kapok rendesen.

Jani pár napja  múlt ötvenéves. Már nem hajt senkit, inkább csak néz ki a fejéből naphosszat, elmélkedik az ifjúkoron, parázik az öregségtől, aztán lefekszik aludni.

Szokása újabban, hogy este az ágyban szenderegve hajdani lemezeit hallgatja. Ancsát, a feleségét kezdetben idegesítette, hogy minden éjszaka "amiatt a hülye retro miatt" forgolódik órákig, aztán vett egy füldugót, és onnan már ez sem zavarta. Lényeg, hogy tudott aludni. Másra úgy sem használták már az ágyat évek óta.

Amikor azonban az egyik dalos estén felcsendült Gjoni hangja és a farmeres nóta, megváltozott minden. Janit iszonyatos kangörcs fogta el - tán azt a szőnyegen álló farmert vizionálta -, és úgy megrakta az asszonyt, hogy annak a füle is csengett. Meglepődve élvezték mindketten a váratlan szexet. S ez így megy azóta is. Djoni, farmer, nedv, kedv. Szép pillanatok, csak rövidek. Ha ugyanis vége a delhusás estének, esik a nemi vágy, mert Komár Laci vagy Koncz Zsuzsa egyáltalán nem merevítik be Janikát.

Ancsa fülébe ilyenkor visszakerül a dugasz, korán lepihen, s elalvás előtt arról elmélkedik, hogy ha épp van, még mindig nagyon bírja a szexet. Gjonival persze. Mosoly fut át az arcán, ha erre gondol, aztán vállára húzza a takarót és csendben a fal felé fordul."


831487_5.jpg

Szerző: Dusé  2013.10.31. 14:56 Szólj hozzá!

Címkék: zene idézet kedvenc

A bejegyzés trackback címe:

https://duse.blog.hu/api/trackback/id/tr345608082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása