Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

holly-gerry-3-ps-i-love-you-9313830-382-438.jpg

"Tudom, milyen érzés az, hogy mintha ott sem lennél, amíg ő rád nem néz, meg nem érint, vagy nem süt el egy viccet a károdra... Csak hogy mindenki lássa, hogy vele vagy, az övé vagy."

"Ha végleg elhagysz, az én életemnek megszűnik az értelme. Ha hagylak elmenni, soha többet nem látlak viszont. De hiába próbálok küzdeni ellene, csak halasztom a halaszthatatlant. Szembeszállok mindennel, hogy még egy percet eltölthessek veled, és ha ez lehetséges, akkor egész életemben érted fogok küzdeni, azért az egyetlen percért, és azért az egy kimondatlan szóért!"

"Mindig van egy személy aki nem számít hogy mit tesz vagy mit mond, és nem számít hogy hányszor okoz neked fájdalmat - nem tudod elengedni, hiszen annyira sokat jelent neked… "

***

~Sosem leszek képes teljes átlépni minden sérelmemen, amit az életemben magamnak okoztam. Talán nem is kell... Talán hagynom kell a tüskéket a helyükön, hogy emlékezhessek rá: azt a hibát már elkövettem egyszer... Van értelme, hogy újból akkora fájdalmat okozzak, amitől majd meghasad a bensőm?!

Éppen ezért távol tartalak, és nem közeledem feléd - mondogatom magamnak naphosszat. De nem tudom megtenni. Képtelen vagyok úgy élni az életemet, hogy ne gondoljak rád. Arra, hogy jól vagy-e, boldog vagy-e... arra, hogy megkapod-e az élettől, amire igazán vágysz és nem azt amire most pillanatnyilag szükséged van.

Azt akarom, hogy teljes legyen az életed. Nem akarlak megóvni a fájdalmaktól, nem akarlak bezárni, hogy elfelejts érezni. Ellenkezőleg!

Veled szeretnék mosolyogni és nevetni, ha valami igazán vicces. Látni és érezni, ha valami boldogság ér. Támogatni, veled és érted küzdeni a mindennapokban. Akkor is melletted akarok lenni, ha valami fáj. Csak ott lenni és nem szólni. Lágyan megsimítani az arcod, letörölni elő nem bukkant könnyeid, átölelni és megnyugtatni, ahogyan egy anya csitítja gyermekét.

Láthatatlan akarok lenni, hogy az angyalod lehessek, aki bármire képes... miattad, érted... észrevétlenül, csendben...

Közben pedig ismét beleesni egy régi nagy hibába: Feladni magam... feladni... érted...~

(LT - részlet)

Szerző: Dusé  2013.12.18. 14:25 Szólj hozzá!

Címkék: szerelem idézet gondolatok szeretet érzés birtoklás változások feladás neked lelkitárs önmagam LT

A bejegyzés trackback címe:

https://duse.blog.hu/api/trackback/id/tr255697923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása